(ФОТО) Македонец од Сиднеј сам протестираше пред МНР

(ФОТО) Македонец од Сиднеј сам протестираше пред МНР

Македонец репително застана пред МНР.

Голем концерт на Марјан Коцев во Скопје

Голем концерт на Марјан Коцев во Скопје

Концертот ќе се одржи во Македонската Опера и Балет со почеток во 20:00 часот.

Грчките медиуми изненадени од тврдите ставови на македонската страна

Грчките медиуми изненадени од тврдите ставови на македонската страна

Спорот со името и посетата на Никос Коѕијас на Македонија и денеска е главна тема во грчките медиуми.

Бачев: Албанците во Македонија се 14 отсто, во Влада се над половина од вработените

Бачев: Албанците во Македонија се 14 отсто, во Влада се над половина од вработените

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев денеска на прес-конференција изјави дека бројот на Албанците во Македонија е 14 отсто, но за потребите на прес-конференцијата ја користеше официјалната бројка од 25,17 отсто.

(ВИДЕО) Трагедија на брегот на Австралија: 150 кита се заглавиле во песокот

(ВИДЕО) Трагедија на брегот на Австралија: 150 кита се заглавиле во песокот

150 кита се заглавиле во песокот, преживеале само 15

Ахмети: Јас сум погрешна адреса за „Попис“

Ахмети: Јас сум погрешна адреса за „Попис“

Според него, одлуката за прекинување на пописот во 2011 година ја донело Собранието.

  • АПЕЛ ЗА ПОМОШ: На Македонски студент во Сиднеј му е потребна помош
  • (ФОТО) Македонец од Сиднеј сам протестираше пред МНР
  • Голем концерт на Марјан Коцев во Скопје
  • Грчките медиуми изненадени од тврдите ставови на македонската страна
  • Бачев: Албанците во Македонија се 14 отсто, во Влада се над половина од вработените
  • (ВИДЕО) Трагедија на брегот на Австралија: 150 кита се заглавиле во песокот
  • Ахмети: Јас сум погрешна адреса за „Попис“
Scroll To Top