Лука Александров: Последниот инцидентот кој ја прикажа вистинската слика во нашата држава

Дали политичариве,измеќариве на Сорос и на Конрад Кденауер ја дадоа Македонија нашата татковина на шиптарите????

Прочитај повеќе
Scroll To Top