Анета и Џими од „Молика“ започнаа нов бизнис: На отварањето многу познати лица

Во присуство на голем број пријатели и колеги, Анета Мицевска, вокалистка на групата „Молика“ и нејзиниот сопруг Џими, фронтмен на групата, го отворија својот ресторан „Вила Молика“ во Битола.

Прочитај повеќе

Дебитантката на Макфест Елена Наумова предлага паричните награди од фестивалот да бидат донирани на тешко болната Соња.

Дебитантката на Макфест Елена Наумова предлага паричните награди од фестивалот да бидат донирани на тешко болната Соња Митева од Штип

Прочитај повеќе

По 11 години “Танец” повторно ја носи Македонија кај нашите македонци во Австралија

Екипата на ИН ТВ беше на гости во “Танец”, кој претставува најголемиот амбасадор на македонскиот фолклор, традиција и култура ширум целиот свет.

Прочитај повеќе

Младиот Бајрам тргнува по стапките на својот татко Џеват Рамаданоски

Бајрам Рамаданоски е средношколец во Државното музичко училиште во Битола, на отсек класика. Тој е син на познатиот виолинист Џеват Рамаданоски, а несомнено тргнува по стапките на својот татко.

Прочитај повеќе

Благојче Стојановски со бројни импресии од Анталија

Летниот одмор го помина со неговото семејство во Анталија. Но, откако малку се одмори продолжија неговите ангажамани, а во моментов Благојче Стојановски Туше е во Австралија, каде што ќе остане две недели.

Прочитај повеќе

“После мене”, “Око мое” и “Спремај мајко дарови” ја одбележуваат кариерата на Стојне Николова

“После мене”, “Око мое” и “Спремај мајко дарови” ја одбележаа мојата музичка кариера. Ова го истакна познатата пејачка Стојне Николова при неодамнешното интервју за ИН ТВ.

Прочитај повеќе

Парични награди за победниците на изборот за Летен фолк хит во Новаци

И годинава ќе се одржи фестивалот за избор на Летен фолк хит. Ќе настапат голем број музички имиња од фолк сцената, а првите тројца натпреварувачи ќе добијат и парична награда.

Прочитај повеќе
Scroll To Top