(Фотографии): Предавањe акредитиви - Словачка Република и Кралство Мароко

Претседателот Иванов денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваните амбасадори на Словачката Република и на Кралството Мароко во Република Македонија.

Прочитај повеќе

(Фотографии): Во Битола започна снимањето на серијата Кум во македонско - руска копродукција

Во битолското село Велушина, започна снимањето на телевизиската серија „Кум“ во македонско – руска копродукција.

Прочитај повеќе
Scroll To Top