Командант Вентили заслужено доби вицепремиерска фотеља

Фејсбук статус на Сашо Тасевски.

Неписмен бил, ваков бил, онаков бил. Не знам каков бил, ама никој друг не ги исполнува условите за таа позиција како него.

1. Да кренеш рака на оваа држава. А во раката да имаш калаш или бомба. 

2. Да оставиш без вода цел град со диверзантски чин. И тоа во лето. Да ги држиш луѓето жедни и смрдени

3. Да испукаш барем три шаржери на полицијата и војската на таа држава чиј вицепремиер си. 

4. Уствари он тоа и го направи на Република Македонија, а ова е Северна, такашто човекот е невин. 

Што ќе му школо. Он со ова ко три факултети да завршил. Со среќа нова функција команданте. Ич да не те боли за хејтерите.Copyright 2019 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.Scroll To Top