(ВИДЕО) Сега и тоа е возможно: Набљудувајте ја поларната светлина од удобноста на вашата фотелја

Отсега сите ќе можат да уживаат во набљудувањето на овој природен феномен од своите домови – овозможен е пренос во живо на поларната светлина аурора бореалис.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Над Азија е виден редок феномен - „огнен прстен” околу Сонцето

Милиони се собраа низ различни делови на Азија за да го следат сончевото затемнување, редок феномен познат и како „огнен прстен“.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) УРНЕБЕСНА - АНКЕТА: Нашите јавни личности и се восхитуваат на манекенка која не постои!

Бјанка Мизел, светски позната манекенка која всушност не постои, но нашите јавни личности ја следат нејзината кариера и сакаат да бидат како неа.

Прочитај повеќе

Како изгледа фотографија од неверојатни 25 милијарди пиксели

Многу луѓе сакаат да се фотографираат, особено за време на празници кога се обидуваат да направат што поубави фотографии, често преку користење разни филтри.

Прочитај повеќе
Scroll To Top